Onderaannemer Kortrijk
Bedrijfsvoorstelling

Geysen is een servicebedrijf waar de klant koning, en de werknemer keizer is. Onze gespecialiseerde technici halen alles uit de kast om onze klanten te helpen in hun operationele efficiëntie, bij het voorkomen van pannes, voor grote onderhoudsoperaties, enz… Ze zijn flexibel, goed opgeleid, hebben ervaring en staan 24/7 ter beschikking. Er bestaat dus geen twijfel over: onze klant is koning!

En onze werknemers? Die zijn keizer! Bij Geysen komen onze werknemers op de eerste plaats. Want als die zich goed voelen in hun job, maken zij vanzelf ook onze klanten gelukkig. We geloven in wederzijds engagement en sterke verbondenheid.

Dus mogen onze werknemers zich naar hartenlust uitleven in een technische omgeving. We bieden hen verschillende opleidingen, een motiverend loon, maaltijdcheques, een groeps- en hospitalisatieverzekering, én een firmawagen of kilometervergoeding.

Techniek in beweging? Daarvoor moet je bij Geysen zijn!

Functie

Heb je een passie voor techniek en enkele jaren ervaring in technisch onderhoud? Ben jij een enthousiaste, flexibele en gemotiveerde zelfstandige? En heb je kaas gegeten van onderhoudswerken, montagewerken, herstellingswerkzaamheden en revisies? Wil je een team van ervaren medewerkers komen versterken?

Dan moet je zeker met ons komen praten; wij willen je graag beter leren kennen!

Aanbod

Want dit is wat wij je bieden:

Tariefpakket 

  • mogelijkheid tot samenwerkingscontract + regelmatige opdrachten in uw regio 
  • kilometervergoeding
  • constante opvolging 

Werkomgeving:

  • Geysen is een VCA **  gecertificeerd bedrijf waarin ook jouw veiligheid onze prioriteit is
  • je komt terecht in een tof en dynamische team
  • afwisselende opdrachten in diverse sectoren 
profielfoto
Katrien Veys
Technisch Recruiter
contact img050/960093